«Δεν θα ήταν ζωντανή»: Ο πατέρας της Britney Spears λύνει τη σιωπή του για τη κηδεμονία της τραγουδίστριας

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά από μια δεκαετία, ο Τζέιμι Σπίαρς σπάει τη σιωπή του για τη συντηρητική υπηρεσία της αποξενωμένης κόρης του. Ο πατέρας της Britney Spears, Jamie Spears, μίλησε δημόσια για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία και υπερασπίστηκε τον ρόλο του κατά τη διάρκεια της συντηρητικής της.

Σε συνέντευξή του στο The Mail on Sunday, ο 70χρονος πατριάρχης Spears είπε ότι δεν γνωρίζει εάν η κόρη του θα ζούσε χωρίς τη νομική ρύθμιση, η οποία έληξε τον Νοέμβριο του 2021 μετά από 13 χρόνια. «Δεν θα συμφωνήσουν όλοι μαζί μου», είπε ο Jamie Spears. “Ήταν μια κόλαση. Αλλά αγαπώ την κόρη μου με όλη μου την καρδιά και την ψυχή. Πού θα ήταν η Britney αυτή τη στιγμή χωρίς αυτή τη συντηρητική υπηρεσία; Και δεν ξέρω αν θα ζούσε..”

«Για την προστασία της, αλλά και για την προστασία των παιδιών, η συντηρητική ήταν ένα εξαιρετικό εργαλείο», είπε. «Χωρίς αυτό, δεν νομίζω ότι θα είχε πάρει πίσω τα παιδιά».

Η Britney Spears έχει δύο γιους, τον Sean Preston, 17, και τον Jayden James, 16, με τον πρώην σύζυγό του Kevin Federline. Ο Τζέιμι Σπίαρς είπε ότι δεν ήταν πλέον αποξενωμένος από τη Φέντερλαιν, η οποία τον κατηγόρησε προηγουμένως για σωματική κακοποίηση του Σον Πρέστον το 2019. «Μου λείπουν τα δύο αγόρια μου πολύ, πολύ άσχημα», είπε ο Τζέιμι Σπίαρς. “Το κάνω. Ξέρεις, ήμασταν πολύ, πολύ δεμένοι. Ήταν περίπου σε εκείνη την ηλικία που μπορούσες να αρχίσεις να περνάς καλά μαζί τους.”

«Αλλά ανέπτυξαν ένα δικό τους μυαλό», είπε. “Ο Θεός κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο λόγος, αλλά ήταν τρία δύσκολα χρόνια χωρίς αυτούς. Η οικογένεια είναι ένα χάος. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προσευχόμαστε.”

Ο πατέρας της Spears ισχυρίστηκε επίσης ότι η συντηρητική υπηρεσία – που τέθηκε σε εφαρμογή το 2008 μετά την πολυδιαφημισμένη κατάρρευση του τραγουδιστή σε ένα κομμωτήριο – βοήθησε να ανοικοδομήσει τα οικονομικά της κόρης του επειδή «ήταν χαλασμένη» και «δεν είχε καθόλου χρήματα». Είπε, “Η κατανόηση μου για το συντηρητικό είναι να βοηθήσω κάποιον να ξαναβρεί τη ζωή του και να επιστρέψει στην κοινωνία και να μπορέσει να ζήσει κανονικά. Θέλω να πω ότι έκανα τη διαφορά. Υπήρχαν λίγοι άνθρωποι πίσω μου που βοήθησαν πραγματικά φέρτε το σε ένα σημείο όπου θα μπορούσαμε να τη βοηθήσουμε».

Πολλοί από τους θαυμαστές της Britney Spears και υποστηρικτές του κινήματος #FreeBritney διαφώνησαν. Τον Ιανουάριο του 2019, η ποπ σταρ ακύρωσε τη δεύτερη προγραμματισμένη διαμονή της στο Βέγκας και μπήκε σε ψυχιατρική εγκατάσταση, κάτι που ώθησε τους θαυμαστές να πιστέψουν ότι ο πατέρας της την είχε δεχτεί παρά τη θέλησή της. Η καμπάνια #FreeBritney υποστήριξε ότι η τραγουδίστρια του “Baby One More Time” χειραγωγούνταν και ελέγχονταν στο πλαίσιο της συμφωνίας, παρόμοια με τους ισχυρισμούς για τους οποίους η Britney Spears κατέθεσε τελικά στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δικαστικής της μάχης πέρυσι.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ποια είναι η αλήθεια», είπε ο Jamie Spears. “Ο δικηγόρος της δεν έχει ιδέα ποια είναι η αλήθεια. Τα μέσα ενημέρωσης δεν έχουν ακούσει την αλήθεια. Έχουν ακούσει τους ισχυρισμούς από την Britney.”

🗓️ 21 Dec 2022

Related Articles