Δείτε το ημερολόγιο με τα επερχόμενα άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2024

Το 2023 μπορεί να είχε τεράστιες κυκλοφορίες από καλλιτέχνες όπως η Taylor Swift (Taylor’s Versions of Speak Now και 1989), Drake (For All the Dogs and its Scary Hours edition), Bad Bunny (Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Mañana), Nicki Minaj (Pink Friday 2), Morgan Wallen (One Thing at a Time) και πολλά άλλα, αλλά το 2024 διαμορφώνεται επίσης για να είναι μια δυνατή χρονιά.

Τα άλμπουμ που έχουν προγραμματιστεί για κυκλοφορία περιλαμβάνουν το πολυαναμενόμενο ένατο στούντιο άλμπουμ της Jennifer Lopez This Is Me…Now, η συνέχεια της κυκλοφορίας της το 2002 This Is Me…Then. Επίσης πρόκειται να κυκλοφορήσουν και νέα άλμπουμ από τους Kali Uchis, Usher, Lenny Kravitz και πολλούς άλλους. Παράλληλα, είναι και η πρόσφατη συνεργασία του Kanye West και Ty Dolla $ign Vultures, οι οποίοι έχουν μεταφέρει την ημερομηνία κυκλοφορίας του από το 2023 για το 2024.

Αν και τα έργα ανακοινώνονται, μερικές φορές καθυστερούν για διάφορους λόγους ή ακόμη και ανακοινώνονται λίγες μέρες νωρίτερα, επομένως η παρακολούθηση του πότε θα έρχονται τα άλμπουμ των καλλιτεχνών μπορεί να είναι δύσκολη. Για να διευκολύνουμε τους θαυμαστές, έχουμε συγκεντρώσει αυτό το ημερολόγιο κυκλοφοριών, ώστε οι μεγαλύτερες και πιο αναμενόμενες εκδόσεις να μην χάνονται όταν οι ημερομηνίες κυκλοφορίας έρχονται και παρέρχονται.

Η λίστα είναι οργανωμένη χρονολογικά ανά εβδομάδα και περιλαμβάνει είδη από ποπ, χιπ-χοπ, ροκ, κ-ποπ, λάτιν, κάντρι και όχι μόνο.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:

Kali Uchis, ORQUÍDEAS

Kanye West x Ty Dolla $ign, Vultures

Kid Cudi, INSANO

19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:

Green Day, Saviors

29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:

(G)I-DLE: 2

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:

Usher, Coming Home

16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:

Jennifer Lopez, This Is Me…Now

ΜΑΡΤΙΟΣ

1η Μαρτίου:

Ministry, HopiumForTheMasses

Tyla, Self-Titled

Lenny Kravitz, Electric Blue Light

8 Μαρτίου:

The Jesus and Mary Chain, Glasgow Eyes

Judas Priest, Invincible Shield

29 Μαρτίου:

Sheryl Crow, Evolution

Sum 41, Heaven :x: Hell

🗓️ 09 Jan 2024

Related Articles