Coldplay: Aναβάλλουν τις παραστάσεις λόγω λοίμωξης στους πνεύμονες του Chris Martin

ezgif.com-gif-maker-1-2

Οι Coldplay ανέβαλαν τις επερχόμενες εμφανίσεις τους στη Βραζιλία λόγω προβλημάτων υγείας του τραγουδιστή Chris Martin.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram την περασμένη Τρίτη 4 Οκτωβρίου, το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι ο γιατρός του έδωσε εντολή να ξεκουραστεί λόγω «σοβαρής πνευμονίας». Σε μια ανακοίνωση τους δήλωσαν: «Με βαθιά λύπη αναγκαστήκαμε να αναβάλουμε τις επερχόμενες παραστάσεις μας στο Ρίο ντε Τζανέιρο και το Σάο Πάολο για τις αρχές του 2023». «Λόγω σοβαρής πνευμονίας, ο Chris έλαβε αυστηρή ιατρική εντολή να ξεκουραστεί για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Εργαζόμαστε για να ορίσουμε τις νέες ημερομηνίες το συντομότερο δυνατό και θα παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες».

Το βρετανικό ποπ συγκρότημα βρισκόταν στη μέση της νοτιοαμερικανικής περιοδείας του Music of the Spheres για την προωθήσει του ένατου στούντιο άλμπουμ του με το ίδιο όνομα. Η τελευταία παράσταση των Coldplay ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου στο Σαντιάγο της Χιλής.

Αντιμετωπίζοντας πιθανά ζητήματα εισιτηρίων, το συγκρότημα τόνισε ότι η μακροπρόθεσμη υγεία του Martin είναι υψίστης σημασίας. «Σε όλους στη Βραζιλία που ανυπομονούσαν για αυτές τις συναυλίες, ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη για οποιαδήποτε απογοήτευση και ταλαιπωρία και είμαστε τόσο ευγνώμονες για την κατανόησή σας αυτή τη δύσκολη στιγμή, καθώς πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία του Chris», ανέφερε η δήλωση του συγκροτήματος. . «Παρακαλώ κρατήστε τα εισιτήριά σας καθώς ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες αντικατάστασης. Αυτά θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του 2023 και θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

«Ωστόσο, θα εξετάσουμε επίσης τυχόν αιτήματα επιστροφής χρημάτων εισιτηρίων – τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο σημείο πώλησης. Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Chris θα αναρρώσει μετά το υποχρεωτικό ιατρικό διάλειμμα και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την περιοδεία το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε. «Σε όλους όσους επηρεάστηκαν, παρακαλούμε δεχθείτε την ειλικρινή μας συγγνώμη και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας».

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η περιοδεία βρίσκεται σε επισφαλή κατάσταση. Τον Σεπτέμβριο, ο Martin είπε στο ColdplayXtra ότι οι οικονομικές ανησυχίες παραλίγο να αναγκάσουν το γκρουπ να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία του.

«Ήταν αγχωτικό κομμάτι οικονομικά, το οποίο δεν το είχαμε προηγουμένως. Ποτέ δεν είχαμε πραγματικά μεγάλη οικονομική κρίση», είπε ο Μάρτιν στο δημοσίευμα που στηρίζεται από θαυμαστές. «Ήταν η πρώτη φορά που δεν μπορούσαμε να κάνουμε την περιοδεία λόγω όλων των χρημάτων. Αλλά ευτυχώς είχαμε κάποια βοήθεια και «σώσαμε τη μέρα». Αυτή η περιοδεία είχε να κάνει με τη δοκιμή νέων πραγμάτων και μερικά από αυτά λειτουργούν και άλλα όχι. Είμαστε τόσο τυχεροί όμως που καταφέραμε να επιβιώσουμε».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των Coldplay, η περιοδεία έχει προγραμματιστεί να ξαναρχίσει στις 25 Οκτωβρίου στο Estadio River Plate στο Μπουένος Άιρες. Τον περασμένο μήνα το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι δύο από τις 10 παραστάσεις του στο Μπουένος Άιρες θα μεταδοθούν σε χιλιάδες κινηματογράφους σε περισσότερες από 70 χώρες στις 28-29 Οκτωβρίου. Την ειδική σκηνοθεσία θα αναλάβει ο βραβευμένος με Emmy Award – Paul Dugdale.

🗓️ 05 Oct 2022

Related Articles