Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου σόλο άλμπουμ του Jung Kook «Golden»

Το μέλος των BTS Jung Kook ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το ντεμπούτο του ολοκληρωμένου σόλο άλμπουμ την Τρίτη (3 Οκτωβρίου), αποκαλύπτοντας ότι το Golden θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου. Το άλμπουμ 11 κομματιών θα περιλαμβάνει το Billboard Hot 100 No. 1 του τραγουδιστή/χορευτή hit single με τον Latto, “Seven”, καθώς και το νέο του τραγούδι με τον Jack Harlow, “3D”.

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση που ανακοινώνει το album, το Golden παίρνει το θέμα του από «τις χρυσές στιγμές του Jung Kook ως σόλο καλλιτέχνη. Γνωστός ως «Golden Maknae» («χρυσός νεότερος» στα κορεάτικα) των BTS, ο Jung Kook πρόκειται να αποκαλύψει μια νέα κυκλοφορία με το μοναδικό του ηχόχρωμα που θα συναρπάσει τους ακροατές σε όλο τον κόσμο».

Το σόλο LP ακολουθεί μια σειρά από προηγούμενα σόλο σινγκλ του Jung Kook, συμπεριλαμβανομένων των “Euphoria”, “My Time”, “Still With You” και “My You”, καθώς και σινγκλ συνεργασίας με τον Lauv (“Who”) και τον Charlie Puth στο σινγκλ του 2022 “Left and Right”.

Το τραγούδι Harlow βρίσκεται σε καλό δρόμο για να κάνει το ντεμπούτο του στο Νο. 2 στο βρετανικό single chart αυτή την εβδομάδα, σημειώνοντας το υψηλότερο ντεμπούτο της εβδομάδας. Ο Jung Kook έγραψε ιστορία στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου νωρίτερα φέτος με το “Seven”, όταν το κομμάτι έφτασε στο Νο. 3 στο επίσημο τσαρτ του Ηνωμένου Βασιλείου (21 Ιουλίου), για το ντεμπούτο με τα υψηλότερα charts με σόλο κορεάτικο τραγούδι.

Ο 26χρονος τραγουδιστής ανέβηκε μόνος του στη μέση παράστασης των BTS για να επιτρέψει στα μέλη του να παρουσιαστούν για την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στη Νότια Κορέα. Μέχρι σήμερα, ο Suga, ο Jin και ο J-Hope έχουν όλοι στρατολογηθεί, με το Suga να αναφέρεται για υπηρεσία στις 22 Σεπτεμβρίου και να λέει στους θαυμαστές να περιμένουν καλά για την προγραμματισμένη επιστροφή του γκρουπ το 2025.

🗓️ 04 Oct 2023

Related Articles