Ακόμη και η Cardi B μισεί την αύξηση των τιμών στα τρόφιμα

Cardi-B-2022-met-gala-billboard-1548

Η Cardi B εξέφρασε την απογοήτευσή της για τον πληθωρισμό των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος οδήγησε σε άνοδο των τιμών όσον αφορά τα αυγά, τα πουλερικά, τα προϊόντα και άλλα.

«Ναααααα οι τιμές για ψώνια παντοπωλείου είναι γελοίες αυτή τη στιγμή», έγραψε στο Twitter η ράπερ «I Like It» την Τρίτη (3 Ιανουαρίου). “Μπορείς να φας και έξω!!” Στη συνέχεια σημείωσε ότι το μαρούλι κοστίζει έξι δολάρια στην περιοχή της, μαζί με ένα κλιπ της Remy Ma που λέει: «Εδώ αρχίζω να επιδεινώνομαι».

Η Cardi δεν είναι άγνωστη στο να δίνει τις απόψεις της για οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα στο διαδίκτυο. Κατά τη συνομιλία της με τον Ντέιβιντ Λέτερμαν στην τέταρτη σεζόν της σειράς του θρύλου της συνομιλίας στο Netflix, ο επόμενος επισκέπτης δεν χρειάζεται εισαγωγή, η Κάρντι εξήγησε το σκεπτικό της για να εκφράσει τις απόψεις της.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι στη θέση σας έχουν μια δύναμη όσον αφορά τον πολιτικό ακτιβισμό και την αλλαγή του κόσμου και την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι αισθάνονται και σκέφτονται, όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά και για τα προβλήματα του κόσμου γενικότερα είναι θαυμάσια», λέει ο Letterman στην ράπερ.

«Δεν βάζω πραγματικά πολλά πολιτικά πράγματα στη μουσική μου, αλλά χρησιμοποίησα το f-k έξω από την πλατφόρμα μου», απάντησε. «Και έχω χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα μου ακόμα και όταν ήμουν χορεύτρια. Γιατί μπορεί να πιστεύεις ότι οι άνθρωποι δεν κοιτάζουν, αλλά κοιτάζουν».

Συνέχισε, «Εννοώ, είμαι γκόμενα με κουκούλα και είμαι από το Μπρονξ. Πολλοί άνθρωποι σχετίζονται μαζί μου και με ακολουθούν γιατί θέλουν να δουν πώς είμαι ντυμένη, θέλουν να δουν τον τρόπο ζωής μου. Αισθάνομαι ότι έχω την ευθύνη να μοιραστώ μαζί τους, όπως, “Γεια, ενώ εσείς είστε εδώ και ελέγχετε το ντύσιμό μου και ελέγχετε τη μουσική μου, δείτε τι συμβαίνει πραγματικά σε αυτό το μέρος του κόσμου.”

🗓️ 05 Jan 2023

Related Articles